O HOTELU

Hotel Ideja smješten je u centru Banjaluke u starom dijelu grada, popularno nazvanom “Hanište”. Ovaj, nekada zanatski dio grada, još uvijek čuva duh prošlih vremena. Hotel se nalazi na lokaciji idealnoj za one koji žele istraživati Banja Luku ili što brže i lakše obaviti svoje poslovne obaveze. Hotel je otvoren 2004. godine i od tada je bio draga adresa mnogim gostima koji su u Banjaluku dolazili iz cijelog svijeta.
Prateći njihove želje i potrebe, Hotel je ove godine renoviran i tako ćemo našim starim i novim gostima pružati još bolju i kvalitetniju uslugu. Partneri Hotela “Ideja” su motel “Dragana” i guest house “Zamak”. U salonu za vjenčanja u motelu “Dragana” organizujemo bajkovite svadbe, a gostima nudimo prenoćište, a la carte restoran kao i mnoge druge usluge koje boravak čine ljepšim i ugodnijim.

RECEPCIJA

Centralni dio Hotela “Ideja” je naša recepcija koja radi 24 sata dnevno. Mi smo Vam na usluzi za sve što želite, pružićemo Vam neophodne informacije o boravku u Banjaluci, o što lakšem i boljem snalaženju u našem gradu, jer mi nismo tu samo da dočekamo naše goste, mi smo tu da brinemo o Vama, da Vas dočekamo nasmijane, a ispratimo zadovoljne. Procedura prijavljivanja na našoj recepciji ne traje dugo. Za to nam je potrebno minimalno vrijeme da bismo se što prije posvetili Vama.

ENTERIJER

Dizajnerski tim Hotela “Ideja” se, prilikom kreiranja i uređivanja prostora, vodio idejom da su najbolji spoj za ugodan odmor usklađene boje i materijali. Odabir boja u našem Hotelu nije slučajan, mislili smo na Vas i zato smo odabrali svijetle i zemljane tonove. Opustićete se u prijatnom ambijentu i savršenom skladu koji čine dizajn i boje enterijera. Materijali koje smo koristili u izradi namještaja su prirodni i sve to prostor Hotela “Ideja” čini jednistvenim.

RESTORAN

Da biste lijepo počeli dan, u Hotelu “Ideja” Vam nudimo kafu i doručak. Kako se naša usluga bazira na noćenju sa doručkom, svakog jutra od svježih namirnica pripremamo internacionalni doručak. Naš švedski sto je raznovrstan, zdrav, sačinjen od toplih i hladnih jela, a ako ste vegeterijanac, rado ćemo Vam izaći u susret i pripremiti doručak po Vašoj želji. Za dodatno osvježenje ili sastanak uz kafu, na raspolaganju Vam je bar pored recepcije.

OSTALI SADRŽAJ HOTELA

Hotel Ideja nije mjesto koje će Vam samo pružiti mogućnost da prespavate i odmorite. Osim komfora i udobnosti koje će Vam pružiti smještaj u našim sobama, nudimo Vam i dodatne usluge, kako bismo naše prijateljstvo počeli na najbolji mogući način. Ukoliko niste sigurni da li će Vas na aerodromu ili na stanici neko dočekati, ne brinite! Za goste Hotela Ideja obezbijeđen je i besplatan parking.
Banja Luka je grad muzičkih i filmskih festivala, grad sporta. Osim u svim sobama, u cijelom Hotelu je dostupan besplatan bežični internet, a da biste bili u toku sa aktuelnim dešavanjima, na raspolaganju Vam je i dnevna štampa koju možete prelistati u baru. U Hotelu radi i vešeraj u kojem su dostupne usluge pranja i peglanja veša te ćemo voditi računa o Vama za vrijeme boravka u Banjaluci.
Rezervišite svoju sobu. REZERVIŠI