O HOTELU

Hotel "Ideja", ki se nahaja v centru Banja Luke, v starem mestnem jedru, popularno imenovana "Hanište". Ta, nekdanji obrtniški del mesta, še vedno ohranja duh preteklosti. Hotel “Ideja” se nahaja na idealni lokaciji za tiste ki želijo raziskovati Banjaluko ali hitrejše in lažje opraviti svoje poslovne obveznosti. Hotel "Ideja" je bil odprt leta 2004 in je od takrat drag naslov za številne goste, ki so prišli v Banjaluko iz vsega sveta.
Po svojih željah in potrebah, je hotel prenovljen letos in tako bo za naše stare in nove goste, zagotovil še boljšo kakovost storitev. Partnerji Hotela “Ideja” so motel “Dragana” in guest house “Zamak”. Tudi v salonu za poroko v motelu "Dragana" organiziramo pravljične poroke in gostom nudimo prenočišče, a la carte restavracija, kot tudi številne druge storitve, ki omogočajo bolj prijetno bivanje.

RECEPCIJA

Centralni del Hotela “Ideja” je naša recepcija ki je odprta 24 ur na dan. Mi smo Vam na voljo za vse kar želite, dali Vam bomo potrebne informacije o bivanju v Banjaluki, o lažjem in boljšem raziskovanju v našem mestu, ker nismo tukaj samo zato, da ugostimo naše goste, smo tu, da poskrbimo za vas, da vas ugostimo nasmejane, in spremimo zadovoljne. Postopek prijavljanja na naši recepciji ne traja dolgo. Za to potrebujemo minimalni čas da bi se v najkrajšem možnem času posvetili Vama.

ENTERIJER

Dizajnerski tim Hotela “Ideja” se, kadar gre za ustvarjanje in urejanje prostora, vodil z idejo, da je najboljša kombinacija za prijeten počitek usklajene barve in materiali. Izbira barv v našem Hotelu ni naključna: smo mislili na Vas in zato smo se odločili za svetle in zemeljske tone barv. Sprostili se boste v prijetnem vzdušju in popolni harmoniji, ki oblikujejo dizajn i notranje barve. Materiali, ki smo jih uporabljali pri izdelavi pohištva so naravni in vse to prostor Hotela Ideja" naredi edinstvenim.

RESTAVRACIJA

Za lep začetek dana, v Hotelu “Ideja” Vam ponujamo kavo in zajtrk. Ker se naša storitev temelji na nočenju z zajtrkom, vsakega jutra iz svežih sestavin pripravljamo mednarodni zajtrk. Naš švedski stol je raznolik, zdrav, sestavljen iz toplih in hladnih jedi, in če ste vegeterijanec, bomo Vam z veseljem izpolnili in pripravili zajtrk po vaši izbiri.

OSTALE VSEBINE

Prav tako, bo Vam naše osebje dalo vse informacije o vsebini in dogodkih v Banjaluki. Banja Luka je mesto glasbenih in filmskih festivalov, kraj športa, kraj ki neguje zgodovino in tradicijo. Zato smo tukaj da Vas napotimo v aktualne dogodke v mestu in okolici, v krajih kje negujemo in ohranjamo podeželski, zdravstveni, avanturistični in športni turizem.
Poleg vseh prostorih, v celotnem Hotelu je na voljo brezplačen brezžični internet. V Hotelu dela tudi pralnica kje so na voljo storitve pranja in likanja perila, mi pa bomo poskrbeli za Vas v času vašega bivanja v Banja Luki. Za goste Hotela “Ideja” je na voljo tudi brezplačno parkirišče.
Rezervišite svoju sobu. REZERVIŠI