SOBE

STANDARDNE

Standardne sobe opremljene su francuskim ležajevima (160 x 200), kupatilom sa tuš kabinom, direktnom telefonskom vezom sa recepcijom, besplatnim bežičnim internetom, kablovskom televizijom i klimom.

SUPERIOR

Superior soba opremljena je francuskim ležajem (160 x 200), kupatilom sa tuš kabinom, radnim stolom, a detalji koji će vam olakšati boravak su direktna telefonska veza sa recepcijom, besplatni bežični internet, kablovska televizija, klima i mini bar.

APARTMANI

Apartmani su rasprostranjeni na 40 m2 i opremljeni su francuskim ležajevima (180 x 210), kao i sa dva singl kreveta (100 x 200). Pored kupatila, radnog kutka, direktne telefonske veze sa recepcijom, besplatnog bežičnog interneta, kablovske televizije, klime i mini bara, apartmani su opremljeni ugodnim kutkom za odmor.
Da bismo vam omogućili što komforniji boravak, apartmane smo opremili sa dva tv prijemnika i velikim garderoberima. Prostrana kupatila u apartmanima opremljena su kadom i muzikom koja će vaše trenutke učiniti još posebnijim.

COMFORT

Comfort sobe opremljene su francuskim ležajevima (180 x 203). Ovi elegantni king size kreveti idealni su za opuštajuće trenutke, kao i singl krevet (110 x 203) kojim je obogaćena Comfort soba, ali i dodatni ležaj koji je prilagodljiv potrebama svakog gosta. Comfort sobe su prefinjene i luksuzno uređene. Posebno su dizajnirane i osmišljene za što ugodniji i duži boravak.
STANDARDNE
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
SUPERIOR
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
APARTMANI
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
COMFORT
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
Rezervišite svoju sobu. REZERVIŠI