SOBE

STANDARD

Enoposteljne in dvoposteljne sobe so opremljene z zakonsko posteljo (160 x 200), kopalnico s tušem, direktno telefonsko linijo z recepcijo, brezplačen brezžični internet, kabelsko televizijo in klimatsko napravo

SUPERIOR

Superior dvoposteljna soba je opremljena z zakonsko posteljo (160 x 200), kopalnico s tušem, pisalno mizo, in podrobnosti, ki vam bodo olajšale bivanje so direktna telefonska povezava z recepcijo, brezplačen brezžični internet, kabelska televizija, klimatska naprava in mini bar.

APARTMAJI

Apartmaji so razporejeni v 40 m2 in so opremljene z zakonsko posteljo (180 x 210), kot tudi z dvema ločenima ležiščema (100 x 200). Poleg kopalnice, delovnega kotička, direktne telefonske povezave z recepcijo, brezplačnega brezžičnega interneta, kabelske televizije, klimatske naprave in mini bare, so apartmaji opremljeni z očarljivim kotičkom za sprostitev. Da bi vam zagotovili udobno bivanje, smo apartmaje opremili z dva televizijska sprejemnika in veliko garderobno omaro. Prostorne kopalnice v apartmajih so opremljene s kadjo in glasbo, ki bo vaše trenutke storila še bolj posebnim.

COMFORT

Comfort sobe so opremljene z francoskimi ležišči (180 x 203). Te elegantne king-size postelje so idealne za sproščujoče trenutke, kot tudi singl postelja (110 x 203), ki je obogatena z Comfort sobo, in z dodatim ležiščem ki se prilagodi potrebam vsakega gosta. Comfort sobe so prefinjene in razkošno urejene. Posebej so projektirane in opremljena za prijetno in dolgo bivanje.
STANDARD
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
SUPERIOR
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
APARTMAJI
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
COMFORT
Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja Hotel Ideja
Rezervišite svoju sobu. REZERVIŠI