DOBRODOŠLI U HOTEL IDEJA
hotel ideja, hotel banja luka

Powered by PHOBS

Apartman

Apartman

Powered by PHOBS

Apartmani su rasprostranjeni na 40 m² i opremljeni su francuskim ležajevima (180 x 210), kao i sa dva singl kreveta (100 x 200). Pored kupatila, radnog kutka, direktne telefonske veze sa recepcijom, besplatnog bežičnog interneta, kablovske televizije, klime i mini bara, apartmani su opremljeni ugodnim kutkom za odmor. Da bismo vam omogućili što komforniji boravak, apartmane smo opremili sa dva TV prijemnika i velikim garderoberima.

Prostrana kupatila u apartmanima opremljena su kadom koja će vaše trenutke učiniti još posebnijim. U apartmanima se nalaze i udobni radni stolovi, što ih čini idealnim za poslovne putnike. Svaki apartman je osmišljen sa pažnjom na detalje kako bi vam pružio osjećaj doma, dok ste daleko od kuće. Pored toga, apartmani imaju prozore koji omogućavaju obilje prirodne svjetlosti i pružaju prelijep pogled na okolicu.

Dodatne pogodnosti uključuju svakodnevno čišćenje i zamjenu peškira, kao i mogućnost naručivanja sobne usluge. Gosti mogu uživati u miru i tišini zahvaljujući zvučno izolovanim zidovima. Naš ljubazni i profesionalni tim recepcije dostupan je 24/7 za sve vaše potrebe i pitanja, osiguravajući da vaš boravak bude što prijatniji i bez stresa.

Krevet: Francuski ležaj
Osoba: 4 osobe
Klima: Da
Dozvoljeno pušenje: Ne
Moguć dodatni ležaj Da
Kupatilo u sklopu sobe Da
WiFi: Da
Doručak uključen: Da
Besplatan parking Da
Turističke ture: Na upit

Poznati Banjalučki festivali

Svake godine, Banja Luka postaje domaćin raznovrsnim festivalima koji slave muziku, kulturu, hranu i moto entuzijazam, pretvarajući grad u živopisno središte zabave i druženja.

bs_BABosnian