DOBRODOŠLI U HOTEL IDEJA
hotel ideja, hotel banja luka

Powered by PHOBS

Sobe

sobe, superior soba, hotel ideja

SUPERIOR SOBA

Superior sobe opremljene su francuskim ležajevima (180 x 203). Ovi elegantni king size kreveti idealni su za opuštajuće trenutke, kao i singl krevet (110 x 203) kojim je obogaćena Superior soba, ali i dodatni ležaj koji je prilagodljiv potrebama svakog gosta. 

Pogledaj detaljnije

APARTMAN

Apartmani su rasprostranjeni na 40 m² i opremljeni su francuskim ležajevima (180 x 210), kao i sa dva singl kreveta (100 x 200). Pored kupatila, radnog kutka, direktne telefonske veze sa recepcijom, besplatnog bežičnog interneta, kablovske televizije, klime i mini bara, apartmani su opremljeni ugodnim kutkom za odmor.

Pogledaj detaljnije
apartman, hotel ideja, hotel banja luka
economy soba, hotel ideja, hotel banja luka

Economy soba

Economy sobe opremljene su francuskim ležajevima (160 x 200), kupatilom sa tuš kabinom, direktnom telefonskom vezom sa recepcijom, besplatnim bežičnim internetom, kablovskom televizijom i klimom.

Pogledaj detaljnije

STANDARD SOBA

Standard soba opremljena je francuskim ležajem (160 x 200), kupatilom sa tuš kabinom, radnim stolom, a detalji koji će vam olakšati boravak su direktna telefonska veza sa recepcijom, besplatni bežični internet, kablovska televizija, klima i mini bar.
Pogledaj detaljnije
standard soba, hotel ideja, hotel banja luka
bs_BABosnian