DOBRODOŠLI U HOTEL IDEJA
hotel ideja, hotel banja luka

Powered by PHOBS

Economy soba

Economy soba

Powered by PHOBS

Economy soba opremljena je francuskim ležajevima (160 x 200 cm), pružajući gostima ugodan i opuštajući boravak. Svaka soba je pažljivo uređena kako bi obezbijedila osnovne pogodnosti i udobnost potrebnu za prijatan boravak. Francuski ležajevi, idealni za odmor i san, savršeno se uklapaju u elegantan dizajn sobe.

Pored udobnih kreveta, Economy sobe sadrže moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom, koja omogućava osvježavajući početak ili završetak dana. Gosti imaju pristup besplatnom bežičnom internetu, koji omogućava nesmetanu komunikaciju i rad, te kablovskoj televiziji sa širokim izborom kanala za zabavu i informisanje.

Sve sobe su klimatizovane, omogućavajući gostima da prilagode temperaturu prema svojim željama, te da se osjećaju ugodno bez obzira na vanjske vremenske uslove. Direktna telefonska veza sa recepcijom omogućava brzu i efikasnu komunikaciju sa osobljem hotela, koje je uvijek spremno da odgovori na sve zahtjeve i potrebe gostiju.

Economy sobe su funkcionalno dizajnirane kako bi pružile maksimalnu udobnost uz minimalne troškove, idealne su za goste koji traže osnovne, ali kvalitetne uslove boravka. Pored osnovnih pogodnosti, sobe su opremljene radnim stolom, omogućavajući poslovnim putnicima da nesmetano obavljaju svoje obaveze tokom boravka.

Za dodatnu pogodnost, sobe sadrže mini bar sa osnovnim pićima i grickalicama, pružajući gostima mogućnost uživanja u osvježavajućem napitku ili zalogaju u bilo koje doba dana. Economy sobe hotela “Ideja” u Banjoj Luci pružaju jednostavan, ali udoban smještaj, idealan za kratkoročne ili dugoročne boravke, bilo da putujete poslovno ili privatno.

Dobrodošli u Economy sobe, gdje se udobnost i funkcionalnost spajaju kako bi vaš boravak bio prijatan i efikasan. Naša pažnja prema detaljima i gostoprimstvo obezbijediće da se osjećate kao kod kuće, te da vam boravak u našem hotelu bude ugodan i nezaboravan.

Osoba: 2 osobe
Krevet: Francuski ležaj
Posteljina Da
Usluga buđenja Da
Telefon Da
Ventilator Da
Ručnici Da
Zvučna izolacija Da
Grijanje Da
Klima: Da
Fen za kosu: Da
Dozvoljeno pušenje: Ne
Kupatilo u sklopu sobe Da
WiFi: Da
Besplatan parking Da
Turističke ture: Na upit

Poznati Banjalučki festivali

Svake godine, Banja Luka postaje domaćin raznovrsnim festivalima koji slave muziku, kulturu, hranu i moto entuzijazam, pretvarajući grad u živopisno središte zabave i druženja.

bs_BABosnian